Štěpán Dlouhý

Otevřený dopis: Dejme Scorpions vědět, co je Paroubek zač!

19. 04. 2010 12:13:38
Nejen fanoušci Scorpions si jistě dobře pamatují píseň Wind of Change, která se stala neoficiální hymnou pádu berlínské zdi a celého komunistického systému. O to více mě překvapilo, že má skupina vystoupit na akci strany, která nejen komunisty dostala do krajských vlád a plánuje je, byť zřejmě skrytě, přibrat i k vládě celostátní. Je tohle opravdu ten Vítr změny, který měli Scorpions na mysli? Pojďmě jim dát vědět, co je Paroubek zač!

Dobrý den,

Paroubek, Rath, Dimun, a Tvrdík se rozhodli využít ve čtvrtek 22.4.2010, při zahájení předvolební kampaně ČSSD, německé hudební skupiny Scorpions. Neumíme si to, že Scorpions tuto nabídku přijali, vysvětlit jinak, než že nevědí, co jsou Jiří Paroubek a jeho „přátelé“ z ČSSD zač. Pokusme se to proto Scorpions vysvětlit kdo je opravdu Jiří Paroubek a jeho kumpáni z ČSSD. Jak?
Zde naleznete text vyzývající Scorpions, aby nevystupovali na zahajovacím mítinku ČSSD v Ostravě, který se koná již tento čtvrtek.

1.Vložte tento text na oficiální facebookovou stránku Scorpions: http://www.facebook.com/Scorpions
2.Pošlete ho emailem na adresy amend.kollegen@t-online.de; com@lanz-unlimited.de .
Zkusme alespoň tímto způsobem ovlivnit rozhodnutí Scorpions hrát pro Paroubka a jeho kryptokomunistické kumpány! Šiřte tuto zprávu dál, času je již málo, Scorpion s mají hrát v Ostravě pro Paroubka, Ratha a spol. již tento čtvrtek!


Díky,

Štěpán Dlouhý

Vážený Klausi, Rudolfe, Matthiasi, Jamese,Pawle, vážení Scorpions!

Se zděšením jsem se dočetl v českém tisku, že Scorpions se mají stát hlavní hvězdou začátku kampaně České strany sociálně demokratické, která odstartuje 22. dubna 2010 v Ostravě.
Je mi velice líto, že Scorpions jsou zneužiti v kampani strany, která je plná bývalých komunistů a kterou vede Jiří Paroubek, který komunismus veřejně vychvaloval. Pokud ČSSD vedená Jiřím Paroubkem vyhraje v následujících volbách, chce sestavit vládu s českými komunisty, kteří zodpovídají za všechny zrůdnosti, které se v Československu udály v letech 1948-1989. Vaše skupina je k tomuto účelu zneužívána a vy byste to měli vědět.
Jiří Paroubek je člověk, který v roce 2005 nechal kvůli politickému prospěchu zmlátit tisíce mladých lidi, kteří se přijeli svobodně pobavit na hudební festival do Mlýnce na Tachovsku, kde bylo mj. zcela jistě zmlácena i řada mladých lidí z NSR. Záběry z tohoto policejního násilí můžete najít na youtube.com, stačí si zadat "czechtekk 2005"....
Bylo to od roku 1989 poprvé, kdy politici, v čele s Jiřím Paroubkem, zneužili policejní síly ve svůj prospěch a nechali vzpomenout na komunistickou policejní brutalitu...
Proto Vás vyzývám, abyste se nenechali koupit ČSSD! Česká sociální demokracie je diametrálně odlišná od německé SPD, její politika je pro Českou republiku nebezpečná!
Nedělejte ze sebe prosím užitečné idioty českých sociálních demokratů! Nejezděte do Ostravy a nehazardujte se svým dobrým jménem, které u mnoha českých fanoušků rockové hudby máte! Nepoplivejte svou píseň Wind of Change, která se stala neformální hymnou pádu komunismu tím, že budete vystupovat na mítincích strany, která je kryptokomunistická.


Děkuji,
.................


Czechtek 2005: http://www.youtube.com/watch?v=3x_2m3LCHdA

Dear Klaus, Rudolf, Matthias, James,Paweł, dear Scorpions!

I was terrified reading the information in the Czech newspaper, which states that the Scorpions are going to be the headliner of the election campaign for the Czech Social Democratic Party, the campaign which starts the 22nd of April in Ostrava.
I feel deeply sad that the Scorpions are being misused in this election campaign for a party full of former communists, lead by Jiri Paroubek who has publicly preached communist ideals repeatedly. If the Social Democratic party wins the election, it wants to form a coalition government with the Czech communists.
These are the very same communists with the same ideology as the ones responsible for all the terror and violence which happened in Czechoslovakia between the years 1948-1989.
Your band is being misused in order to help them achieve this and I think that you should know it.
Jiri Paroubek is a man who, for his own political profit, let the police beat up thousands of young people in 2005 that went to freely enjoy themselves at a music festival in Mlynec na Tachovsku. Many young people from Germany were beaten up there as well. You can see evidence of this police brutality in videos containing the images of this horrific event on youtube, just type in “czechtekk 2005”.
It was the first time since 1989 when politicians, lead by Jiri Paroubek (who just recently became prime minister in that time) used the power of the police for their own profit, and they let the memories of communist police brutality live on.
That is the reason why I am appealing to you. Do not let yourselves be sold to the Socialist party! The Czech Social Democratic Party is extremely different from the German party. The politics of this party are dangerous for the Czech Republic. Don’t let them use you as “useful idiots” for their party and their plans.
Don’t go to Ostrava and don’t gamble with the great name you have for all the Czech rock music fans. Don’t spatter your song “Winds of Change” which became an unofficial anthem of the fall of communism by letting it play in meetings of a party which wants the communists to come back to power.
Thank you,
....................
Czechtek 2005: http://www.youtube.com/watch?v=3x_2m3LCHdA

Autor: Štěpán Dlouhý | karma: 36.74 | přečteno: 3354 ×
Poslední články autora