Chcípni feťáku aneb nad dopisy fanklubu Jiřího Paroubka

Jako organizátor iniciativy Antiparoubek.cz dostávám každý den desítky mailů. Kromě až překvapivé záplavy nabídek pomoci, které ani nestíháme vyřizovat, se v nich ukazuje zajímavý obraz fanoušků Jiřího Paroubka. Nedalo mi to, abych se s vámi nepodělil alespoň o některé, dokumentující, jak je to s tím šířením nenávisti… Věřím, že blog nebude cenzurován, nejde o bezdůvodnou vulgaritu, jen dokumentaci reality, kterou mohu kdykoliv doložit originály mailů.

Cssd zdravi par fetaku,kterym je jedno co tady provedla fasisticka ODS, aje jim jedno co udelaji s normalnimi lidmi,ze nebudou mit opet kde bydlet,vypoved bez udani duvodu,platit za leceni atd. Kde na to maj ti lide brat? At si to teda plati ti co delaji tzv vysoke skoly ale blby jsou jak auto blata a nejsou schopny myslet mozkem ale jenom maji tabulky,dementi. Co na to rikas?
Radek Burianek
píčo trapácká nulo i se svejma stránkama. Seš jen hovno na podlaze který tu a tam zasmrdí, ale po volbách vysmrdí úplně a můžeš bejt klidnej Paroubka nevolím, volím KSČM.
píčo trapácká nulo i se svejma stránkama. Seš jen hovno na podlaze který tu a tam zasmrdí, ale po volbách vysmrdí úplně a můžeš bejt klidnej Paroubka nevolím, volím KSČM.
cvicubis@seznam.cz
většího debila než který dělal tyto strányk těžko hledat. Asi se poserete co, až opět vyhraje Paroubek volby. To bude prdel, jak  fetky z Czechteku budou brečet. Czechtek byl málo, na takový plevel společnosti pár ran nestačí...
Nadáváte na Paroubka.... no, at je jaký chce, dokázal být předsedou strany, premiérem, vítězem voleb...
Co vám brání udělat to samé?! Jen jděte do politiky a dokažte to co on. Ale na to nemáte, vaše úroveň končí tak u stupidních stránek, skupin na Facebooku, popřípadě provokacemi na akcích ČSSD. Trapné ubohé. Kde berete to přesvěfšení že máta pravdu. Studentíci co nic nezažili. Všude v historii vládli starší ( Rada stařešinů...) Staří ,který prožili celý život mají právo něco řiakt, ne taková mladá **** jako vy. Co jste dokázali vy? Jezdím po silnicích vybodovaných za KSČ, bydlíme v bytech z dob minulých... Co mladí dokázali? Běžte dělat dobrovolníky do nemocnic, na dětská oddělení, na LDNky, ale to asi ne, že. To radši zachlastat do hospody, zapařit na počítači... Ale co mladík, to pán světa co vše ví, všechno zná... Hnus, až si odplivnout musím.
capppino@seznam.cz
Zdravím
Já vás nechápu. Na začátek chci říct že se nezastávám Paroubka. Zajímalo by mě několik věcí 1. vyzýváte lidi volit proti Paroubkovi, ale proč mě se zdá že ČSSD má dobrej volební program, určitě lepší než ODS nebo TOP09 to jsou totiž ti největší zloději v naší politice. 2. máte na stránkách napsáno že Paroubek neváhá spolupracovat se zločinci z KSČM, jak tohle můžete říct proč KSČM nazýváte zločincema, jestli to berete podle minulého režimu tak to je blbost protože jsou to úplně jiný lidi a nikdy to už nebude jako dřív a i kdyby vy říkáte že jste mladí tak jak můžete kritizovat minulej režim když jste z něj prožili podle všeho jen pár let, mě všichni moji známý kteří to zažily tak mi říkaj že tak hrozný to nebylo jak nám pořád tvrdí ty rádoby bojovníci proti komunismu. Já neříkám že bych měl Paroubka nějak rád ale určitě mi vadí méně než třeba Kalousek, Schwarzenberg nebo Nečas a ostatní jim podobný.
S pozdravem
Pavel Hodina
píčo trapácká nulo i se svejma stránkama. Seš jen hovno na podlaze který tu a tam zasmrdí, ale po volbách vysmrdí úplně a můžeš bejt klidnej Paroubka nevolím, volím KSČM.
píčo trapácká nulo i se svejma stránkama. Seš jen hovno na podlaze který tu a tam zasmrdí, ale po volbách vysmrdí úplně a můžeš bejt klidnej Paroubka nevolím, volím KSČM.
cvicubis@seznam.cz
No.... mám pocit, že by jste potřebovali všichni přes hubu, smradi! Jestli někdo škodí lidem, tak jsou to ODS a hlavně TOP 09. Zřejmě nemáš děti. Až je budeš mít a mateřskou ti zkrouhnou o 4000,- , nevyplatí ti porodné a tvoji pravicový politici si ještě na platech přidají, tak si vzpomeň. Na CzechTec-u bych Vás nechal zmlátit také. Nic jiného si nezasloužíte, aby jste pochopili, že zákony se mají dodržovat. Nejsem žádný konzervativec, a ani rozhodně nepatřím mezi staříky, ale co je moc, to je moc. Nepřehánějte to.
S pozdravem
Robert Škoda
Potkane, neobtěžuj veřejnost svými politickými výkaly!
Zdeněk Řeháček
sido1@volny.cz
Pane Štěpáne, že se nestydíte. Sám přece nevěříte tomu co šíříte. Je to hrozná, špinavá a štvavá kampaň proti Parpobkovi. Vždyť lžete jak  když tiskne. Neoblbujte nás, my dobře víme kdo má na svědomí státní dluh. Víme jak se chovaly pravicové vlády a co dále zamýšlejí. To co děláte je antiproduktivní. Všichni budeme volit Paroubka. Lidé jako vy jsou trapní ubožáci a lháři. Jděte do háje.
Kakadu25@seznam.cz
Vy jste ta nejhorší součást společnosti, hned po dělnické atraně a neonacistech. Tomu říkáte svoboda a demokracie ?  Jste horší než komunisti v 50- letech.
Modří supi rozkradli co se dalo a peníze mají v danˇových rájích. Jak se živíš nebo co vlasně děláš, že  spoléháš na pravičáky.  Historie tě nezajímá, toužíš být bohatý za každou cenu _? Tam už nedosáhneš, všechno je už v jiných rukách a  pak  dostaneš stejně po prackách , jak se  budeš někam tlačit. Žolíky jsou  už rozdané. a ty jsi člověk na jedno použití _letošní volby!!!  Cha.chááááááááááááááá !!!!!!!!!
Antonín Střelec
Chlapče,proč se bojíš diskuze? Já jsem si zažil své, byl jse m ve stejné věznici jako Havel a prý za stejný "zločin".Ale neměl jsem Mercedes a příjem 3200 marek měsíčně.Co mi na to řekneš,hrdino? Proč dnes volím ČSSD? Co mi řeknne Íčko? Tvvůj táta by Ti měl nasekat prdel páskem.Ale Ty se ho asi bojíš,viď?.
P.S: Pošli mi e-mail na Tvého tátu.
S pozdravem M.Picko
Ahoj,že nevíš kdo ti píše, ty čuráku zkurvený, zkurvysyne pojebaný, zkopu ti prdel, hajzle.
josef@@atlas.cz
Konečně přestan žvatlat ,krávoviny naší straně ubližuješ,jsi OBYČEJNÝ mladý fracek,který by potřeboval dostat pořádně přes hubu ,na tom CZECHTEKU ,škoda ,že Ti nedali na držku více za vlády Jirky by se to nestalo ,to máš za to .U vlády byli modří vtáci a Ti Vám dali .Tak tady přestan šířit bludy.Umíš jenom kritizovat do práce nechodíš,kouříš trávu ,a chlastáš ,TAK TI PÍŠU JDI DO PRDELE .
topolanekmiloslav@seznam.cz
většího debila jsem na světě neviděl a myslíém,že vám  to náš lid vysvětlí
Karel Hovorka
tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!tvá matka je židovská děvka, chcípni hovne !!!!

Autor: Štěpán Dlouhý | středa 19.5.2010 7:17 | karma článku: 42,29 | přečteno: 6939x
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5724x
Znuděnej fracek s mlíkem na bradě