Štěpán Dlouhý

Paroubkovi kamarádi: Pistole a miliony po kapsách

16. 10. 2008 15:03:10
Z posledního dění kolem poslance Paroubka mě zamrazilo. Nejde jen o to, že jeden jeho kamarád na jím pořádaném mejdanu zastřelil druhého. Mnohem nebezpečnější je, že se Paroubek tváří, že je to úplně normální. Není a já nechci žít v zemi, kde nejlepší kamarádi ústavního činitele u sebe nosí milion korun a pistoli. Přišel čas s tím něco udělat.
Paroubek s Kockou
Paroubek s Kockou
Samozřejmě nemám důkazy o tom, že by byl zavražděný pan Kočka nebo pan Ďuričko napojen na organizovaný zločin. Nemá je ani zřejmě ani policie, byť v minulosti naznačovala, že přinejmenším nějaké indicie k prvnímu jmenovanému, řečeno policejním jazykem "osobě Kočka", vedou.

Mohu ale říct zcela jistě, že neznám nikoho, kdo by u sebe nosil v hotovosti milion korun. Neznám ani nikoho, kdo by u sebe nosil na večírek ostře nabitou zbraň. Neznám lidi, kteří machrují před celou hospodou, kdo má u sebe víc peněz v hotovosti. Neznám a nechci znát. Klidně přiznám, že se takových lidí bojím. Jiří Paroubek se jich nebojí, jsou to jeho nejlepší přátelé. Proto se bojím i Jiřího Paroubka. Bojím se toho, že by se tito lidé s milionem v kapse (pistoli by jim snad odebrala ostraha) jednou procházeli chodbami krajských úřadů, ministerstev či úřadu vlády.

Když jsem spolu s kamarády zakládal iniciativu Antiparoubek.cz, zformulovali jsme jako jeden ze zásadních bodů nepřijatelnosti poslance Paroubka následující větu: "Paroubek je člověk vzešlý ze "staré vekslácké školy", s níž je neodmyslitelně spojen pupeční šňůrou po celou svou dosavadní politickou kariéru". Netušil jsem, jak rychle a s jakou hrozivostí nabude aktuálnosti. V pátek a v sobotu máme šanci rozhodnout, jak bude vypadat naše země. Jestli v ní budou rozhodovat volební programy nebo pistole a miliony. Jen Paroubkova porážka nás totiž ochrání před jeho kamarády.
Autor: Štěpán Dlouhý | karma: 46.06 | přečteno: 10049 ×
Poslední články autora