Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Míla

4. 3. 2008 13:14
Brožová

Ten tam píše, jak je neschopná. Já tomu nerozumím, jen pozoruji, jak si zatím velice elegantně vytírá otvor s panem profesorem, ministrem a co já vím. Asi něco umí. A oni ne. Jinak by neprohrávali jeden soud za druhým. Z chytrých se dělají hlupáci, z vrahů hrdinové, zločinci se vrací do vlády, šlechtické slovo platí tak za půl Penny, zdá se, že máme, co si zasloužíme. Poněvadž jsme blbí. A na blbce patří přísnost!

0 0
možnosti

žulda

4. 3. 2008 13:23
Re: Brožová

zkuste si prosím ten článek ještě jednou přečíst, případně o něm zauvažovat - není vždycky zlato, co se třpytí.....

0 0
možnosti

Pavel

4. 3. 2008 13:09
výborně napsané

Děkuji, pane autore!

0 0
možnosti
VV

vladino

4. 3. 2008 13:00
Souhlasím s autorem

Karma!

0 0
možnosti

Jirka

4. 3. 2008 12:48
Další z mnoha jednostranných článků.

Pane Dlouhý nechtělo  se mi s  Vámi polemizovat  o jednotlivých bodech Vašeho článku, ale v jednom případě učiním výjimku, protože tam jste "ulít" až moc. Napsal jste větu: "...Má razítko na to, že kdyby se některý z funkcionářů soudu zbláznil (a teď bez narážky na paní doktorku) a například prodal budovu soudu za korunu svému synovi, nikdo v této zemi nemá možnost s tím cokoliv udělat...". To je z Vaší strany lež jako věž. Doporučuji si přečíst něco o podjatosti soudce, protože v tomto případě je Vaše neznalost do nebe volající. V případě, že by soudce prodal budovu soudu svému synovi za  korunu (nebo třeba za 100 miliónů),  tak by zcela jistě ten syn tu budovu nikdy nezískal, na to obranné mechanismy opravdu  jsou.        

0 0
možnosti

Stepan Dlouhy

4. 3. 2008 13:04
Re: Další z mnoha jednostranných článků.

Dobrý den, s dovolením jaké? A jak s tím souvisí podjatost soudce? Ta se přece vztahuje na rozhodování ve sporech, nikoliv na řízení soudu jako instituce...

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

4. 3. 2008 12:00
Nejde o to, že mlíčňák.-jde o to , že indoktrinovaný

mladý mozek. Což je škoda v první řadě pro něj.

0 0
možnosti

Milan

4. 3. 2008 12:15
Re: Nejde o to, že mlíčňák.-jde o to , že indoktrinovaný

Vážený pane, jste vedle a zaslepen nenávistí ke Klausovi a ODS. Tyto rozsudky budou mít velký vliv na dění u nás a to, že za chyby nikdo nemůže a jsou beztrestné.Kdyži vyhraje Brožová i svůj soud openále (že ho nemusí platit), tak jsem zvědav, jak to následně budou soudy řešit pokud někdo jiný podá stejnou žalobu. Podobný problém je i ohledně toho soudního čekatele. A sice, zda je možno vynutit si pracovní zařazení soudně. Když jsem slyšel jak Bursík tvrdí, že při nerespektování rozsudku má nastoupit exekutor, tak jsem se zasmál. Už jsem viděl jak exekutor jmenuje soudce. Celý problém je v tom, že soudci si dělají beztrestně co chtějí a jejich chyby platíme mi v rozsudcích ze Štrasburku. Soudci musí být odpovědní za své chyby. Když ne odneseme to mi všichni. Jen pár blbečků celou tuto situaci staví jako další prohru Klause a Vy tomu tleskáte. Možná, že byste měl začít šetřit na to penále pro Brožovou. Ale jak se mi zdá, tak jistě budete mít plnou pusu, že to musí zaplatit stát atd.

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

4. 3. 2008 11:59
Situace se prezentuje jinak, než jaká je

A proto Pospíšil prohrál. Že idnes vynechává podstatná fakta je normální. Dokonce už je normální i to, že místní fandové sekty je taky nechtějí znát.

Skrátka, je potřeba porážku prezentovat jako vítězství a zamlžit ve spoustě keců. Brožová naproti tvrzením dokázala, že umí.

0 0
možnosti

Glock /G-lock/

4. 3. 2008 14:40
Re: Situace se prezentuje jinak, než jaká je

Kdepak, podle toho, na čem byla stavěna kárná žaloba (tedy to co jsem zachytil), měla JUDr. Brožová pravdu. Ovšem její vítězství je v určitém ohledu ono příslovečné "Pyrrhovo vítězství". Tedy, že zmizel jeden otazník, ale jeden nový (nebo několik nových?) se vynořil. Ten jeden je poměrně jasný - předseda soudu je manažer, který je odpovědný i za chod ústavu, nebo soudce, který má odpovědnost jen za rozsudky? Zjednodušeně řečeno, je-li varianta A správná, potom vyhazov (ale ne za špatnou komunikaci s MS, ale za špatné řízení podřízených), je-li to B, tak potom se "vlastně vůbec nic nestalo" (a pro soudce a jeho podřízené platné zákony neplatí).

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

4. 3. 2008 11:42
Jednak těšínská jablíčka

a jednak perfektní odvar z Klausova mozku.

Asi tolik na adresu pasažera z kolem jedoucího výtahu

0 0
možnosti

plech

4. 3. 2008 11:33
Dokud

neuvidím napsaný výsledek jejího podání kárné žaloby na svého zástupce, nikam neodcházet.  To je jistě závažnější. R^

0 0
možnosti

jet

4. 3. 2008 11:16
Nechť Brožová odejde.

Je to výsměch nám všem, co si Judr. Brožová dovoluje.Být obyčejným soudcem, dávno by nebyla.Zákony platí i pro ni, dělá si z nás legraci a dokazuje jak právo funguje u nás.

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

4. 3. 2008 11:44
Re: Nechť Brožová odejde.

ano, je to výsměch všem vykládačúm práva jako "přirozeného", neli bohem daného klacku k užití podle momentální potřeby

0 0
možnosti
V

vilem_z_baskervillu

4. 3. 2008 11:13
Pěkný článek

Zastávám stejný názor. Paní Brožová se schovává za soudcovskou imunitu, díky níž se snaží ustát svoji dřívější dlouhodobou absenci v úřadu a manažerské chyby (soudcovskou kvalitu nejsem schopen posoudit).

Zřejmě je přesvědčená o své bezchybnosti, a proto je připravená bojovat se všemi okolo sebe - prezidentem, ministrem spravedlnosti a dokonce i se svými spolupracovníky. ...

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

4. 3. 2008 11:50
Re: Pěkný článek

Brožová má jednu nemanažérskou povinnost : udržet justici bez mafiánského vlivu politiků a tá je nad manažérské atributy.

Právě naopak, vnutit ji pozici manažéra by se hodilo pro manipulování a dosazování lokajů. Ať manažérské úkoly plní podřízení. Ostatně ústava a předpisy o tom mluví jasně.

To jen touha Pospíšila odčinit "křivdu" a pohanu na milovaném tatíčkovi stařičkém mocnáři, díky jemuž je na světě pár vykutáleným hejhulům fajn vede k zosobnění Kartaga Brožovou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5724x
Znuděnej fracek s mlíkem na bradě