Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rob J.H.

21. 5. 2010 16:18
co nepřekvapí,

...že jedinej z těch dopisovatelů nebyl schopen napsat byť jen holou větu bez několika hrubek a překlepů. Snadno si představit, jaké myslivny tvoří asi kroužek příznivců pana Paroubka...

0 0
možnosti

kos ti krade písničky za 14.90,-

21. 5. 2010 1:16
židovská děvka

Myslím, že to docela sedí. Zdejší negativní reakce nad dopisy mi přijdou analogické k Nietzscheho pojetí genealogie žido-křesťanské morálky. Antiparoubkovci taky nejprve napadají a provokují, když se dočkají protiútoku ve formě nadávek, změní strategii a pasují se do role "slušných" lidí. Pochopitelně na základě resentimentu, neboť Paroubek je bradavičnatý démon a jeho příznivci štvavá lůza, co nepřipustí svobodný názor!!

0 0
možnosti

Gusta Deputát

19. 5. 2010 21:00
Důležitý fakt

Je důležité si uvědomit, že až Paroubek zmizí v propadlišti dějin, milióny lidí, kterým nevadí a možná imponuje tu zůstanou. A to je ten problém. Myslím, že jejich převýchova není možná zato zloba a nenávist nezměrné.

0 0
možnosti

emOnee

19. 5. 2010 16:54
Lidi, zamyslete se

Čtu tady v diskuzi, že lidi volí ČSSD, protože jim něco nabízí, protože jako jediná strana nekrade a přichází s penězi pro ostatní atd.

Když pomynu to, že pro neekonoma je poměrně těžké nepodlehnout slibům jediné strany, která mi dává peníze, tak alarmující musí být zákonitě to, JAKÝM stylem to vše ČSSD podává.

Pokud přeci něco nabízím a věřim v to, co nabízím, tak rozhodně nepotřebuje používát takových rozpočtů k oblbnutí lidí. Včera jsem byl na foru Zlaté Koruny, kterého se zůčastnili všechny strany kromě KSČM A ČSSD. Proč asi? Protože by si tam museli obhájit, jakým způsobem chtějí dosíhnout ke stabilizaci.Museli by si vše obhájit před ekonomy a úspěšnými lidmi.Proč pan nejlepší ekonom na planetě, pan Sobotka, nepřijal možnost své záměry vysvětlit?Pravděpodobně proto,že sama strana ví, že nebude moci sliby splnit.

A k důchodům. Kdo myslíte, že bude ty důchody vyplácet, když nebudou peníze a stát zkrachuje?ČSSD?Dejte si to do volební smlouvy a uvidíme,jestli Vám ji strana podepíše.

0 0
možnosti

Tonda Brno

19. 5. 2010 14:11
Je to pěkný vzorek

voličů Jiřího Paroubka. A o tyto příznivce se čSSD opírá. To nás teda čeká pěkná budoucnost.

0 0
možnosti

veš na pleši

19. 5. 2010 13:56
proč mě se zdá že ČSSD má dobrej volební program?

Asi proto, že pán nedokáže rozlišit reálné možnosti od populistické fikce. Ale podobných perel je tam víc. Moc se mi líbí ten "že opět nebudou mít kde bydlet" - to se tady během minulých 20 let za vlády pravice běžně dělo, že se celé rodiny potloukaly po městech jak po záboru Sudet? Ukřivděné starší ročníky vyčítající mladším, že mají držet ústa, neb nic nezažili, to taky miluju. Výborný kousek je pan Střelec se svou únorovou rétorikou ala "tam už nedosáhneš, všechno je v jiných rukách". Spíš se divím, kde ti lidé podobné myšlenkové pochody berou, a děsí mne, že i takoví mají volební právo. Myšlenka omezit ho podle výše odváděných daní jako za minulých dob se mi docela zamlouvá.

0 0
možnosti

daduchodonozor

19. 5. 2010 12:49
Přečtení potvrzeno

[>-]No tak to je síla. Kde se lidech bere zaková nenávist. Zajímal by mne věk autorů těch mailu.Je to hnus, takový slovník. A taky jeden z nich tápe v historii. Paroubek byl sice premier, ale až třetí v řadě po Špidlovi a Grossovi a hlavně NIKDY NEVYHRÁL VOLBY ! Volby 2006, které nakonec skončily  patem levice - pravice 100 ku 100 vyhrála ODS !

0 0
možnosti

d.o.s.a.

19. 5. 2010 12:45
Jojo..

Takové nechutné příspěvky by normální člověk nenapsal. Ale "Obyčejný člověk" ano...

0 0
možnosti

dar.p

19. 5. 2010 11:57
díky za příspěvek

tak to jsou voliči_přátelé Jiřího Paroubka, zřejmě to nikoho nepřekvapí.  A to budte rád, že většina z nich ani nevi, co to internet je..

0 0
možnosti

DaliborS

19. 5. 2010 16:35
Re: díky za příspěvek

Ale vědí. Oni by ty internety zakázali ..

0 0
možnosti

Rebecca.Styx

19. 5. 2010 11:31
Tupé ovce

Je směšné, jak se lidi ohání tím, že musí platit u lékaře a kde na to mají vzít peníze, že nemají vysokou školu a kde jim to kdo dá a kdesi cosi. Co je to za lidi, kteří volí jen proto, aby se měli dobře a je jim jedno, jak na tom budou jednou naše generace? Jsou to sobci.

Nemám VŠ, můj plat nepřesahuje 13tis a i když jsou týdny do výplaty dlouhé a nepříjemné, nebudu kvůli tomu volit ČSSD. Už vůbec ne, když čtu ty jejich nesmysly a lži, jak zastaví korupci, zruší poplatek 30Kč a získají 13tý důchod od ČEZu. A ti pánové, kteří posílali ty výtečné e-maily, bych poslala zpět na základní školu. Většina z nich totiž na tom asi není moc gramotně dobře, když nedokáží sesmolit ani jednu souvislou větu.;-D

0 0
možnosti

LukinoL

19. 5. 2010 12:48
Re: Tupé ovce

R^R^R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS